Magazin

Magazin dergileri ısıtıp ısıtıp sunuyor: Kötü kokan ünlüler

  • Eylül 21, 2024
  • 4 min read
Magazin dergileri ısıtıp ısıtıp sunuyor: Kötü kokan ünlüler

Magazinin en sevdiği dedikodulardan biri Johnny Depp’in kötü koktuğu iddiaları… Her yıl düzenli olarak derlenen ‘kötü kokan ünlüler’ haberlerinde olmazsa olmazlardan biri haline gelen Depp için son olarak İngiliz sunucu Amanda Holden yorumda bulunmuştu. Holden, Hollywood yıldızı Johnny Depp’i bu nedenle çekici bulmadığını itiraf etmişti.

Ünlü aktör hakkında 2016 yılında Vulture’da yayınlanan bir makalede ise şu ifadeler yer alıyor:

“Johnny Depp, koku alma duyusuyla ilgili muhtemelen ne düşündüğünüzü biliyor ve bunun doğru olmadığını bilmenizi istiyor. Bu hafta sonu bir ödül takdim ederken Depp, kötü koktuğu yönündeki uzun süredir devam eden söylentilere değinerek, aslında birçok kişinin ona güzel koktuğunu söylediğini iddia etti. Depp, yabancılarla yaşadığı bir anısını hatırlayarak, “‘Bir serseriye benziyorsun ama gerçekten güzel kokuyorsun. Ve kahretsin, ben gerçekten güzel kokuyorum’ dediler!” ifadelerini kullandı. Depp ayrıca herkesin onun kötü koktuğunu düşünmesine kızmadığını, hatta bunu komik bulduğunu iddia ediyor”

Şarkıcı Kesha’nın ‘bebek bezi bağlanmış bir karides’ gibi koktuğu iddia ediliyor. Derleme haberlerde sıklıkla yer verilen şarkıcı, konu hakkında zaman zaman açıklamalarda da bulunuyor. 2010 yılında Interview’a “Kendimi bir ‘yıldız’ olarak bile düşünmüyorum – bu gerçekten çok küstahça. Kendimi tıpkı… bir dans komutanı gibi düşünüyorum,” diyen Ke$ha “Yakın zamanda birinin bana bezli karides gibi koktuğumu söyledi, bu yüzden eau de parfümümü bezli karides olarak kullanarak kendimle ilgili bir parfüm skeçi yapabileceğimi düşündüm. Çok şehvetli” yorumunda bulunmuştu.

Son günlerde adı Jennifer Lopez ile boşanma haberleri ile anılsa da Ben Affleck zaman zaman ‘kötü koktuğu’ iddialarıyla konuşuluyor. Affleck’in kötü kokan nefesi nedeniyle 1999 yapımı ‘Forces of Nature’ çekimlerinde Sandra Bullock’a zor zamanlar yaşattığı konuşuluyor. İddia, Bullock’un bu filmde yer almaktan bu nedenle nefret ettiği itirafı sonrası ortaya çıktı. Her ne kadar asıl sebep Affleck’in disiplinsiz tavırları ve iki oyuncu arasında tutmayan kimya olsa da magazin bu fırsatı kaçırmadı ve Ben Affleck ‘kötü kokan ünlüler’ arasında yerini aldı.

Robert Pattinson’un ‘Twilight’ çekimlerinde koktuğuna dair söylentiler yullardır karşımıza çıkıyor.. Oyuncunun kişisel hijyene özen göstermemesi nedeniyle ekip arkadaşlarının rahatsız olduğu ancak kimsenin bu durumu yüzüne söyleyemediği iddia edilmişti. Dior Homme’un reklam kampanyasında rol alan ve aynı zamanda markanın yüzü olan aktör, Allure dergisine verdiği son röportajında ​​kokusundan bahsetmiş ve çoğu insanın kendisine sanki mumdan yapılmış gibi bir boya kalemi gibi koktuğunu söylediğini itiraf etmişti.

Daily Mail gazetesinin ortaya attığı iddiaya göre aktör Shia LaBeouf, Brad Pitt’in tank filmi Fury’nin oyuncu kadrosunu canından bezdirmişti. Gazetenin magazin günlüğündeki bir madde, LaBeouf’un kendi dişlerinden birini çektiğini ve tüm çekimler boyunca yıkanmadığını, böylece ikinci dünya savaşında cephedeki yaşam koşullarını daha iyi taklit ettiğini iddia ediyordu.

Gazetenin “kaynağı”na göre, LaBeouf’un davranışları Brad Pitt, Jason Isaacs ve Logan Lerman’ı da içeren oyuncu kadrosu üyeleri arasında o kadar sevilmedi ki, onlardan uzakta bir pansiyona yerleştirildi. Gazete daha sonra “Shia, Brad Pitt ve yönetmen David Ayer dahil olmak üzere setteki birkaç kişi tarafından davranışları konusunda uyarıldı” iddiasına dahi yer verdi.

‘Rüzgar Gibi Geçti’ filminin unutulmaz aktörü Clark Gable da ‘kötü kokan ünlüler’ klasmanında sıklıkla anılan isimlerden biri. 1933’te kötü bir diş eti enfeksiyonu nedeniyle dişlerinin çoğunu çektirmek ve yerine takma diş takmak zorunda kalınca bu durum Gable’i ağız kokusu sorunu çekmesine neden oldu. Rüzgar Gibi Geçti filminin çekimleri sırasında Vivien Leigh, kokunun ne kadar kötü olduğundan şikayet etmiş, ama bunun dışında çok iyi anlaştıklarını her fırsatta dile getirmişti.

About Author

admin