Dizi Film

BAHAR BU AKŞAM VAR MI, YOK MU? | 10 Eylül Salı Bahar yeni sezon ne zaman başlayacak, bu hafta var mı? Bahar yeni bölüm fragmanı için geri sayım!

  • Eylül 11, 2024
  • 2 min read
BAHAR BU AKŞAM VAR MI, YOK MU? | 10 Eylül Salı Bahar yeni sezon ne zaman başlayacak, bu hafta var mı? Bahar yeni bölüm fragmanı için geri sayım!

Bahar yeni sezon il bölüm tarihi, dizinin izleyenleri tarafından takip ediliyor. Dizilerin yeni sezonları başlarken, Bahar bu akşam var mı, yok mu? sorusunun yanıtına gözler çevrildi. Yirmi sene önce tıp fakültesinden mezun olmuş, doktorluk yerine ev hanımlığını seçmiş bir kadının yaşadıklarına odaklanan Bahar, Mayıs ayında sezon finaline girmişti. Bahar’ın kadrosunda Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel gibi isimlerin yer aldığı yeni sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Peki Bahar yeni sezon ne zaman başlayacak? Bahar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, ayrıntılar.

BAHAR YENİ SEZONU 2024 NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Pek çok dizi Eylül ayında yeni sezona başlayacak. Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan dizinin yeni sezon yayın tarihi henüz açıklanmadı. Ancak Bahar dizisinin Eylül ayı içerisinde ekranlarda olması bekleniyor.

BAHAR VE TİMUR ÖLECEK Mİ?

Bahar ve Timur’un ameliyattan sağlıkla çıkıp çıkmayacağı henüz bilinmiyor. Yeni sezon ilk tanıtımıyla birlikte Bahar ve Timur’un sağlık durumuyla ilgili ipuçlarına ulaşılmış olacak. 

BAHAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bahar yeni sezon fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

About Author

admin