Magazin

Müstehcen site OnlyFans’ta hesap açan Bella Thorne, 24 Saat içinde 1 Milyon dolar kazandı

  • Temmuz 6, 2024
  • 2 min read
Müstehcen site OnlyFans’ta hesap açan Bella Thorne, 24 Saat içinde 1 Milyon dolar kazandı

Ünlü oyuncu Bella Thorne, sosyal medyada ve magazin dünyasında yine gündem yaratan bir hamleyle konuşulmaya devam ediyor. Geçmişte birçok kez dikkat çeken ve tartışma yaratan kararlar alan Thorne, son olarak OnlyFans adlı platforma üye olarak büyük bir çıkış yaptı.

OnlyFans, özellikle son dönemde popülerliği artan bir platform olarak biliniyor. Kullanıcılarının özel içeriklerini paylaşabildiği ve bu yolla abone kazanarak gelir elde edebildiği bir site olarak dikkat çekiyor.

Bella Thorne ise geçtiğimiz hafta içinde siteye katılarak sadece 24 saat içinde 1 milyon Dolar kazanarak büyük bir rekora imza attı.

Ancak Thorne‘un bu hamlesi sadece para kazanmak için yapılmış bir hareket olarak değerlendirilmiyor. Ünlü oyuncu, kazandığı paranın bir kısmını bağışlayacağını ve platformdaki etkinliğini bu amaç doğrultusunda kullanacağını belirtti.

Bu açıklamalar, Thorne‘un OnlyFans platformuna olan yaklaşımını ve motivasyonunu göstermesi bakımından önem taşıyor.

Thorne‘un OnlyFans profili incelendiğinde, diğer sosyal medya hesaplarından alışık olduğumuz tarzda içeriklerin yerine daha sınırlı ve müstehcen olmayan fotoğrafların bulunduğu görülüyor.

Bu durum, bazı hayranları arasında platformun beklentileriyle ilgili soru işaretleri oluşturmuş durumda.

OnlyFans platformunda ünlülerin varlığı ve popülerliği, siteye olan ilgiyi artırmış durumda. Bella Thorne‘un bu adımı, platformun nasıl bir evrime geçeceği konusunda da tartışmaları beraberinde getiriyor.

Sadece gelir elde etme amacı güdenlerle, içerikleriyle bir sosyal mesaj veya farkındalık yaratma amacı güdenler arasında nasıl bir denge kurulacağı ise ilerleyen süreçte merak konusu olacak.

Bella Thorne‘un OnlyFans platformunda açtığı hesap ve kazandığı rekor miktar, hem hayranları hem de medya tarafından yakından takip ediliyor. Thorne’un platformda nasıl bir etki yaratacağı ve ilerleyen süreçte bu tür platformların popüler kültüre etkisi daha fazla tartışılacak gibi görünüyor.

About Author

Kerem Altuğ