Magazin

Hadise ve Yönetmen Şenol Sönmez’in Aşkı Gözler Önünde

Hadise ve Yönetmen Şenol Sönmez’in Aşkı Gözler Önünde
  • YayınlanmaEkim 19, 2024

Ünlü pop şarkıcısı Hadise, Esas Oğlan dizisinin yönetmeni Şenol Sönmez ile olan ilişkisini geçtiğimiz günlerde ilk kez kamuoyuna duyurdu. Samimi arkadaşlıkları bir süre sonra aşka dönüşen çift, bu yeni ilişkilerini basından gizlemeyi başarmıştı. Ancak, ilk kez bir galada birlikte görüntülenerek ilişkilerini gözler önüne serdiler.

Aşk İlişkisi Nasıl Başladı?

Hadise, başrolünü yakın arkadaşı Seda Bakan ile paylaştığı Esas Oğlan dizisinin yönetmeni Şenol Sönmez ile sette tanıştı. Dizi çekimleri sırasında başlayan arkadaşlıkları, kısa süre sonra samimiyete dönüştü. Şarkıcı, BKM’nin yapımcılığını üstlendiği ve “Bir Cumhuriyet Şarkısı” adıyla çekilen film galasına, sevgilisi Şenol Sönmez ile birlikte katıldı. Bu gala, ünlü çiftin ilk kez el ele ortaya çıktığı anlara sahne oldu.

Hadise ve Yönetmen Şenol Sönmez’in Aşkı Gözler Önünde

Gala Gecesi İlk Kareler

Gala gecesine katılan Hadise ve Şenol Sönmez, basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Özellikle ilişkileri hakkında yöneltilen sorulara şarkıcının verdiği “Doğru anda konuşuruz” yanıtı dikkat çekti. Bu samimi ve nazik yanıt, çiftin ilişkilerini bir süre daha özel tutmak istediklerini gösteriyordu. Ancak galadaki görüntüleri, ilişkilerinin ciddiyetini kanıtlar nitelikteydi.

Şenol Sönmez’in Başarıları ve Hadise’nin Desteği

Hadise’nin sevgilisi Şenol Sönmez, şu anda Gain platformunda 20 Kasım’da yayınlanacak olan yeni bir dizi üzerinde çalışıyor. Şenol Sönmez’in bu yeni projesinde, şarkıcının da ona destek olduğu söyleniyor. Gala gecesinde çift, yan yana oturup uzun süre sohbet etti ve gösterim öncesinde birbirlerine olan bağlılıklarını ortaya koydular.

Bu da ilginizi çekebilir: Çağatay Ulusoy’dan Trajik Cinayetlere Sert Tepki: “Öfkeliyim Ama Umut Var!”

Written By
Müge Ulusoy