Gündem

Volkan Demirel Ailesi Büyüyor: İşte Üçüncü Çocuklarının Cinsiyeti

Volkan Demirel Ailesi Büyüyor: İşte Üçüncü Çocuklarının Cinsiyeti
  • YayınlanmaEkim 18, 2024

2010 yılından bu yana mutlu bir evlilik sürdüren Volkan Demirel ve Zeynep Sever Demirel, üçüncü çocuklarını kucaklarına almanın heyecanını yaşıyor. İkilinin mutluluğu, sosyal medyada yapılan bir paylaşım ile daha da perçinlendi.

Üçüncü Kez Anne Baba Olacaklar

Yade ve Yeda adında iki kızları olan ünlü çift, kısa bir süre önce üçüncü çocuk heyecanını sosyal medyadan duyurdu. Zeynep Sever Demirel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Detaylı ultrasona gidiyoruz. Cinsiyet de böylelikle tamamen kesinleşmiş olacak. Tahminleri alalım” diyerek heyecanını takipçileriyle paylaştı.

“Kız Geliyor!”

Paylaşımdan kısa bir süre sonra, Zeynep Demirel, üçüncü kez kız annesi olacağını açıklayarak takipçilerine müjdeli haberi verdi. “Kız geliyor!” diyerek mutluluğunu dile getiren Demirel, takipçilerinden gelen tebrik mesajlarına teşekkür etti.

“Kız Olsun İstiyordum”

Üçüncü çocuklarının da kız olduğunu öğrenen Zeynep Sever Demirel, “Ben testi yaptığım andan itibaren kız olduğundan emindim ve kız olsun istiyordum. Tabii ki erkek olsaydı da üzülmezdim, önemli olan sağlıklı olması” ifadelerini kullanarak esprili bir şekilde mutluluğunu paylaştı. “Üç kızla ev baya şenlikli olacak” sözleri ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Volkan Demirel Ailesi Büyüyor: İşte Üçüncü Çocuklarının Cinsiyeti

14. Evlilik Yıldönümü Kutlaması

Öte yandan, çift kısa bir süre önce 14. evlilik yıl dönümlerini de kutladı. Volkan Demirel, sosyal medya hesabında eşiyle olan bir videosunu paylaşarak, “Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun aşkısı. 14’üncü yıl, yıkılmadık ayaktayız” notunu düştü.

Boşanma İddialarını Yalanladılar

Bir dönem magazin gündemini meşgul eden Volkan Demirel ile Zeynep Sever Demirel’in boşanacaklarına dair çıkan söylentiler ise çift tarafından net bir şekilde yalanlanmıştı. Volkan Demirel, sosyal medyada yaptığı açıklamada, “Bazen (çoğu evlilikte olduğu gibi) tartışıyoruz, anlaşamıyoruz. Ancak boşanma davası açtığımız yönündeki haberler doğru değil” diyerek dedikodulara son noktayı koydu.

Zeynep Demirel de bu iddialar karşısında sessiz kalmayarak, “Her evlilikte olduğu gibi bizim de tartışmalarımız oluyor. Ancak boşanma gibi bir durum yok. Biz çocuklarımızı gözümüzden sakınıyoruz” açıklamasında bulundu. Bu açıklamalar, çiftin birbirlerine olan bağlılıklarını bir kez daha gözler önüne serdi.

Bu da ilginizi çekebilir: Brad Pitt: Sahne Işıklarından Vazgeçmiyor

Written By
Zehra Hekimoğlu