Dünya

Matthew McConaughey’nin Doğal Yaşam Sırrı: “Deodorant Kullanmıyorum”

Matthew McConaughey’nin Doğal Yaşam Sırrı: “Deodorant Kullanmıyorum”
  • PublishedEkim 7, 2024

Kate Hudson, Matthew McConaughey ile birlikte başrol oynadığı “Altın Şans” (Fool’s Gold) filmi sırasında yaşadıkları eğlenceli anıları Watch What Happens Live with Andy Cohen programında paylaştı. 45 yaşındaki oyuncu, McConaughey ile ilgili deodorant kullanmama konusundaki bir şehir efsanesine de açıklık getirdi. Seyircilerden gelen bir soru üzerine Hudson, McConaughey’yi deodorant kullanmaya zorlamadığını söylese de, ikisinin de doğal yaşamayı tercih ettiklerini dile getirdi.

“Biz Doğalız”

Hudson, rol arkadaşı McConaughey’nin kokusunu bir mil öteden alabilecek kadar yakın olduklarını belirtirken, esprili bir şekilde “Biz doğalız” ifadesini kullandı. Bu açıklama, programdaki diğer konuklar ve seyirciler arasında kahkahalara neden oldu. McConaughey ise bu olayı daha önce farklı bir şekilde anlatmıştı. 2008 yapımı filmin çekimleri sırasında Hudson’ın ona doğal deodorant olarak “kaya tuzu” getirdiğini ve kullanması için ısrar ettiğini söyleyen McConaughey, deodorant veya parfüm kullanmadığını belirtti.

“Her zaman kaya tuzu getirirdi ve ‘Lütfen bunu kullanır mısın?’ derdi. Hiçbir zaman onu kullanmadım,” diyen McConaughey, doğal bir yaşam tarzını benimsemeye devam ettiğini dile getirmişti.

Birlikte Yıldızlaştıkları Romantik Komedi Filmleri

Hudson ve McConaughey, 2003 yılında romantik komedi türünde büyük başarı yakalayan “Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?” (How to Lose a Guy in 10 Days) filminde de birlikte rol almışlardı. Film, ilişkilerde yapılmaması gerekenleri uygulamaya çalışan bir dergi yazarı kadın ile her kadını kendine aşık edebileceğine dair iddiaya giren çapkın bir adamın hikayesini konu alıyordu. 50 milyon dolarlık bütçesiyle çekilen film, dünya çapında 177 milyon dolar hasılat elde ederek büyük bir başarıya imza atmıştı.

Kate Hudson ve Matthew McConaughey’nin eğlenceli kimyası ve ekrandaki uyumları, bu filmin romantik komedi klasikleri arasına girmesinde büyük rol oynadı.

Written By
Ayşegül Öztekin

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir